Een paar dagen vrij..

IMG_0361Ik heb een paar dagen vrij genomen. Zo maar. Omdat het kan. Ik ga nergens naar toe en heb helemaal geen speciale plannen. Nou… Helemaal geen klopt nou ook weer niet. Ik wil lezen. Ik heb een nieuwe boekenkast. En bijna alle boeken die daar in staan heb ik gelezen. Bijna alle. Dus een aantal ook niet. Daar wil ik wat aan doen.

Ik mag graag lezen

En dat is nu typisch iets waar ik mij niet altijd de tijd voor gun. Lezen in bed? Niet mijn ding. Wanneer ik naar bed ga ben ik moe en val ik als een blok in slaap. En ik heb geen bedlampje. Dus dat maakt het er niet eenvoudiger op. ’s Avonds op de bank? Tja. Dan is er weer familie die aandacht vraagt. En die ik graag geef. dus ook niet altijd de beste optie. Terwijl ik reis? OK. Ik reis altijd met de trein. Dus.. zou je tijd moeten hebben om een lekker boek te lezen. Toch? Nou nee. Voor mij is reistijd gelijk aan werktijd. Wat betekent dat ik die tijd juist gebruik om vergaderstukken en rapporten te lezen. Nix boek dus. Alhoewel dat ook niet geheel de waarheid is. Soms gun ik mij het pleziertje om toch een boek te lezen. En veelal is dit een werkgerelateerde boek. Dus tja. Het is maar hoe je het bekijkt.

Wat ligt er nog?

Op mijn to read verlanglijstje staan ondermeer het boek over Elon Musk. Ik ben erg benieuwd hoe deze man tikt en waar hij z’n ideeën vandaan haalt. Maar ook een biografie over Eric Clapton. En niet te vergeten het boek over mijn grote held David Bowie! Daar kan ik mij echt op verheugen.

Of ik er allemaal aan toe kom deze week? Ik verwacht het niet. Maar het gevoel dat ik er nu tijd voor heb, is al erg lekker! En over een aantal weken heb ik mijn “echte” vakantie. Dat geeft mij zeker de tijd om al dat te lezen wat ik graag wil. Ik kijk er nu al naar uit. En wanneer ik het interessant vind, ga je dat hier weer terug vinden..

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s